vrijdag 21 februari 2014

Baby Boom

Na een hele tijd geen geboortes, is hier een heuse 'baby boom' aan de gang! 
Baby C werd geboren en het patroon lag nog op de snijtafel dus de keuze was rap gemaakt.


Deze keer blauw tinten, want dat is de favoriete kleur van de kersverse mama.Patroon: Zoals vorige keer werd het Noodlehead dividedbasket patroon gebruikt.
Stof: De stof is enerzijds Dots and Stripes uit de Up Up and Away collectie van Skinny laMinx ook voor Cloud 9. Het stofje met de olifantjes is van Jay-Cyn ontworpen voor Birch Fabrics.

9 opmerkingen:

 1. Een mooi cadeau, dat ook nog eens heel vaak gebruikt zal worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo'n babyboom, ik herken dat precies... ik doe momenteel ook niets anders dan babypresentjes in elkaar naaien.

  hele toffe mandjes, trouwens! ik denk dat ik dat patroon toch ook eens moet aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, echt ééntje om verliefd op te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Dit patroon ligt hier te wachten maar nog nooit gemaakt... Toch ook eens proberen! Wat gebruik je voor de handvaten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, heel mooi! Dit patroontje ligt hier ook te wachten om eens gemaakt te worden. Misschien toch eens doen! Wat gebruik je voor de handvaten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De handvaten werden gemaakt zoals wordt beschreven in het patroon (ze geeft verschillende manieren weer maar deze was eens iets anders). Ik gebruik non-bleached wit katoenen lint dat ik eerst dubbel vouw, het is niet echt stevig maar nadien bekleed je het met de stof die je wenst, het bekleden deed ik zoals je biais aanbrengt en niet zoals in het patroon staat beschreven. al die lagen samen maken het een aangenaam, stevig handvat.

   Verwijderen
 6. Erg leuk! Ik lees nu alweer even mee en vind jou blog erg leuk! Leuk geschreven ook. Complimentje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo,

  Prachtige mand zeg! Waar heb je dat stofje ergens gevonden? Ik ben op zoek naar net dezelfde stof, maar dan in een andere kleur. Op het internet vind ik het enkel vanuit USA en Canada en zijn de verzendingskosten nogal duur... Hopelijk weet jij een Belgisch adresje? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Sara, Ik heb rap het net even afgezocht en ook niet direct in Belgie of Nederland gevonden op dit moment. Ik bestel echter heel vaak in Amerika omdat de stoffen er veel minder prijzig zijn. Mijn echtgenoot brengt ze voor mij mee als hij naar daar reist (ik laat ze opsturen naar het bureau van zijn werk in Amerika) dus zo zijn er geen verzendingskosten en hij moet hier (Midden-Oosten) geen import kosten betalen op goederen voor eigen gebruik die een bepaald bedrag niet overschrijden.

   Verwijderen