donderdag 23 januari 2014

Nog meer naaisels voor de neefjes

De eerste maand van het jaar zit er al bijna op en de inhoud van een paar kadootjes, die onder onze kerstboom lagen, werd hier nog niet getoond.
Het middelste zoontje van mijn oudste zus is slechts een paar maanden jonger dan onze jongste zoon. Felix is alweer uit deze kruippakjes gegroeid, dus zowel Felix als neefje L kregen een pyjama.
Felix weigert pertinent om zelfgemaakte kleren aan te doen als hij ze net gekregen heeft (gelukkig draagt hij ze wel als ze al een paar dagen in de kast liggen)! Dus 'kleine' zus werd net zoals toen ingeschakeld om de nieuwe pakjes te showen. 


Haar armen en benen zijn al wat te lang voor de ‘jumpsuits’, haar broer is dan ook 2.5 jaar jonger, maar het lukt nog net om haar erin te worstelen.


Onze kinderen kunnen niet normaal op de foto dat moet altijd in ‘speciale poses’ zijn en bij Jade is dat tegenwoordig in handenstand of brug.


Voor Felix maakten we een pakje in blauwe drakenstof en eentje met rode ‘brandweerstof’.


Felix had opeens door hoe leuk het is om voor de camera te dollen. Jaloers op de aandacht die zijn zus kreeg! Hij schoof haar dan maar aan de kant en hij moest opeens ook turnen.
Toen wou hij plots wel een kruippakje aandoen. Hij toont zijn beste turnkunstjes met het kruippak dat neefje L kado kreeg.


Blijven oefenen op spreidzit en de brug lieve schat!
Patroon: Het patroon is hetzelfde als hier, het werd enkel beetje groter gemaakt en de afwerking aan de mouwen gebeurde volgens de methode in KiindMagazine.
Stof: De brandweerstof werd aangekocht bij Fatima in Gent, de draakjes van Lillestoff kocht ik online (ik denk bij Bambiblauw) en de rode ‘Funky Frames’ stof komt van Michas Stoffecke.

7 opmerkingen:

 1. Ik ben fan van je jumpsuits! En van je jongste! heel grappige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind uw foto's wel supertof met die kids die niet normaal op de foto willen ! (en uw pakjes natuurlijk ook, maar vergeef mij even dat mijn aandacht werd afgeleid naar uw toffe kids)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een zalige foto's en het kattenkwaad doet hun ogen blinken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! De pakjes zijn in elk geval turnproof ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha zalige pakjes voor zalige kinderen!!

  BeantwoordenVerwijderen