dinsdag 25 juni 2013

Ongehoorzame rovers

Gisteren even gestopt bij de schrijnwerker om snel iets af te halen. De kinderen kregen de opdracht braaf in de auto te blijven zitten. Binnen de minuut stonden er al 3 naast mij. 


Alledrie zonder schoenen aan. 


Het atelier van de schrijnwerker ligt vol nagels en houtsplinters, maar moeke haar waarschuwingen werden in de wind geslaan. De plek is veel te spannend en leerrijk!
Stokken om mee te vechten!


En ook de buurtwinkel moest eraan geloven, onze kleine rovers overvielen de zaak met groot geweld.


Gelukkig vindt iedereen kinderen hier altijd leuk, ongeacht wat ze uitspoken of hoe vuil ze erbij lopen.Na amper 5 minuten al vreselijk vuile voeten en klaar om thuis in bad te gaan! 

7 opmerkingen:

 1. En word jij nerveus of blijf je dan ZEN ;-)) ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo lang ik niemand zie denken 'wat een vreselijke moeder' blijf ik kalm, want eigenlijk vond ik het wel grappig en deden ze niks mis, gewoon wat ontdekken en jongensgedrag. Ik word meestal enkel nerveus als je voelt dat omstaanders mij of de kids duidelijk afkeurend aankijken. Hier is dat echter zelden aan de orde. In de ogen van de locale bevolking en heel wat aziatische volkoren zijn kinderen koning en kunnen nooit wat misdoen, wat niet wil zeggen dat ik ze niet terecht wijs als ze onbeleefd zijn of te wild,...

   Verwijderen
  2. Vreemd hoe dat toch kan verschillen ...maar hoe ouder ik word, hoe minder ik mij aantrek van wat anderen denken ;-))
   Have a nice day!
   Katrien x

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Wij wonen in het Midden-Oosten, namelijk in de Verenigde Arabische Emiraten. De mannen op de achtergrond zijn Indiers en de carpenters zijn Pakistani.

   Verwijderen