woensdag 12 juni 2013

Kaptrui: Tot slot de jongens

De laatste twee stuks in de serie kaptrui! Ook onze jongens hebben nu hun eigen exemplaar.
Ze kozen elk een andere kleur 'vikingstof'. Sinds de truien klaar zijn, beweren ze allebei dat ze de blauwe stof kozen, dat wordt nog discussiëren deze zomer!
Tegenwoordig willen onze kinderen steevast in handenstand op de foto.Ik kreeg de vraag of een omkeerbare kaptrui met rits moeilijk in elkaar te steken is; eigenlijk niet want je moet niet echt een keergat laten. De ritsopening volstaat als keergat en voor het overige is het volledig dezelfde werkzijze zoals het ineensteken van de kaptrui zonder rits.Na de vorige twee berichten over de kaptrui is er niet echt nog meer uitleg nodig, de foto’s spreken voor zich.10 opmerkingen:

 1. Zo mooi, ik zie het al voor me hoe ze aan het Noordzeestrand met hun kap op , een ijsje eten (bibberend van de kou en met prikkende oogjes van het opwaaiende zand ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige truien! Mooie stof ook, ik ben fan van Bora.
  Ik ga ook een poging wagen voor een omkeerbaar vest (zonder kap), de stof is geknipt, de omkeerbare rits is besteld en kan deze week afgehaald worden bij de winkel, er is een flinke dosis moed aanwezig, ben benieuwd of het net zo goed gaat lukken als deze van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze geweldig! Zelf durf ik me nog niet te wagen aan rits in tricot, maar ik moet zeggen, als ik deze zie dan smelt ik gewoon. Héél mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die truien van jou zijn steeds zo mooi. Misschien dat ik me er ook maar eens aan waag?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De vikingen, een zalige jongensstof he. Misschien moet ik ook maar eens een met rits proberen, is een leuke afwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi! En die twee laatste foto's zijn super - dat zien er twee fijne kerels uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke truien! En die foto's zijn echt leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen