vrijdag 3 april 2015

Online shopping

Een blog-foto-album, instagram magneten en een viewmaster. Het online bestellen van deze items staat al -zeg maar gerust- maanden op onze 'ToDo'-lijst.
Ondertussen zijn de items aangekomen en kan ik mijn plezier niet op.
De viewmaster krijgt een perfecte '10' als score! Een ideaal kadootje.


De verpakking voorzagen we zelf. Een stoffen doosje met binnenin een zakje voor extra 'reels'.Deze foto's kan je bekijken in onze persoonlijke viewmaster.Zo ziet dat er uit door het kijkgaatje...Image 3D heeft een voortreffelijke service. Nog nooit kreeg ik een online bestelling zo snel in de brievenbus! Op hun blog wordt onze reel ondertussen ook voorgesteld.

De instagram magneten zijn er nog niet, maar als ze er zo goed uitzien als de twee mini boekjes met instagram stickers komt dat zeker goed.En ook de blogboeken -het zijn er drie geworden, 1 voor elk jaar dat we reeds bestaan- zijn een aanrader, de verzending liep wat moeizaam naar het verre Midden-Oosten maar verder geen opmerkingen. Ze zijn mooi en de fabricage online duurt letterlijk slechts enkele tellen! Een aanrader. Nu kunnen we ook zonder online te moeten gaan eens naar de vroegere blogposts en foto's kijken.I love online shopping!

5 opmerkingen:

 1. welk patroon gebruikte je voor het zakje? super allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik nam de maat van het doosje waar de viewer in werd geleverd en probeerde er maar wat op los. Het lijkt qua in elkaar steken nog het meest op een mini boekentasje. En het is niet mijn beste naaiwerk ooit!

   Verwijderen
 2. Wauw, die viewmaster is supertof! Nostalgie en toch hedendaags en persoonlijk met je eigen foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik wist niet dat je View-Master schijfjes kunt laten maken! En die blogboeken, dat is ook een leuk idee. Maar wel veel werk, niet? Of bestaat er een manier om de bloginhoud gewoon te exporteren naar zo'n boek?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het maken van dat blogboek is super gemakkelijk! Je geeft de link van je blog in en alles wordt automatisch geupload, je kan zelf aanklikken welke publicaties je er graag in wenst en welke niet. Ik maak een boek elk jaar en klik dan gewoon in de correcte volgorde elke publicatie van dat jaar aan. Het uploaden duurt wel even, maar je hoeft er niet op te wachten en kan ondertussen iets ander doen.

   Verwijderen