maandag 6 april 2015

Het pakje

Er moeten niet echt veel woorden meer aan worden vuil gemaakt. De pakjes van 'het' optreden waren zelfgemaakt.


De witte lycra kochten we bij -tja hoe kan het ook anders- Tahir, maar de speciale stretchstoffen, namelijk de stretch-kanten-bloemetjes en de huidkleurige stof kochten we online.De Belgische kleuren werden er met een zigzagsteek op gestikt en er zit een blinde rits achteraan in het pak. Er werd nergens vlieseline gebruikt.Iedereen alvast bedankt voor jullie hele leuke berichtjes op allerlei sociale media en misschien zien jullie ons terug in de liveshows binnen enkele weken maar daarvoor moeten we eerst de callback ronde nog afwachten. We houden jullie op de hoogte...

8 opmerkingen:

 1. Echt super, zo zelfgemaakt. Moet ook echt precies zijn (en toch mogelijkheid tot bewegen). Ik was onder de indruk van jullie optreden, ik duim!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar zo ongelofelijk professioneel afgewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dikke proficiat... zo mooi ik heb het gezien wist dat ik je van iets herkende bij deze weet ik het... we gaan duimen hoor!

  Zelf kijken we heel weinig naar TV maar dit programma is echt wel fijn om te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie hebben dat supergoed gedaan! Ook dikke proficiat voor de mooie pakjes! We duimen voor jullie tot in de live shows! 👍

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Ik zag het filmpje zonet voor het eerst! Zo ontzettend ontroerend!
  Succes met de verdere rondes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het filmpje van jullie auditie bekeken. Geweldig! Wat ongelooflijk knap zeg! En wat heb je een schattige dochter. Succes met de volgende rondes.

  BeantwoordenVerwijderen