maandag 12 mei 2014

Stilte ‘tijdens’ de storm

Sinds begin maart werden jullie niet meer op de hoogte gebracht van ons reilen en zeilen. Sommige blogsters kondigen na een lange leemte aan, dat ze aan een boek werken. Onze reden is heel wat minder glamoureus. Sinds de Verenigde Arabische Emiraten werden gekozen als gastland voor  EXPO 2020 schieten de huurprijzen de hoogte in. Onze huisbaas was wel heel hebberig en er was geen ruimte voor negotiatie. De noodgedwongen plotse verhuis, liet geen ruimte over om te bloggen.
Misschien was het trouwens maar beter! Zo werden jullie niet lastig gevallen met de rompslomp van de verhuis of de frustrerende maar broodnodige herstellingswerken in de huidige huurwoning (bijna geen enkele airco-unit deed zijn werk en het is ondertussen toch goed 40°C). Ook het vinden van een nieuwe routine met het gezin heeft wat tijd in beslag genomen.


Ondertussen hebben we echter een zithoek en een nieuwe stoel en zelfs die stokroos is eigen kweek, wat twee maanden zon al niet kan doen!


Langzaamaan is er dus weer tijd en dat is (s)tof! We zijn terug online en kunnen niet wachten om jullie te tonen wat er ondertussen toch nog onder de machine vandaan rolde en welke plannen er ondertussen worden gesmeed om het nieuwe stekje wat persoonlijker te maken.

4 opmerkingen: