donderdag 1 augustus 2013

De reis


Die laatste blogpost is alweer even geleden. De reis terug naar Belgie met 5 kinderen, 1 plusdochter met lief, en negen stuks bagage en vooral het uitpakken van die bagage nadien duurde wel even. Bovendien werd er niet genaaid ondertussen, werden er enkel foto’s genomen met de Iphone en moet ik me redden met een Apple MacBook (door mij nooit eerder gebruikt om te bloggen, daarom wordt Belgie dus zonder deelteken geschreven).

Wat tekst en uitleg bij de Iphone foto’s:
Wij vonden onszelf nogal marginaal, zeker bij het zien van deze foto en aan de blikken van de medepassagiers waren we duidelijk niet de enige die er zo over dachten.


De reis verliep vlot, alhoewel ik er zeker van ben dat de man naast onze familie mijn mening niet deelt! Felix huilde nogal wat af, maar we geraakten heelhuids thuis dus wij al lang tevreden.
Vooral ook daar de ‘valies met stoeltje’ in de smaak viel bij zowel Elias als Jade, Felix was nogal moe na het nachtje huilen en verkoos de draagzak.De huurauto werd direct ingezet om de supermarket te plunderen.


Er werd een bezoekje gebracht aan de grootouders en we trokken alvast onze jaarlijkse foto ‘alle kinderen in den boom’.


De trampoline werd opgezet en uitgetest.


Het eerste avondmaal aan de keukentafel.


De dag nadien moet papa spijtig genoeg alweer aan de slag, maar in de tuin met de kinderen op de achtergrond is het toch ook een beetje vakantie.

2 opmerkingen: