vrijdag 4 januari 2013

Welkom, lieve babies!

Onze eigen tweeling draagt zelden dezelfde kleren. We kopen of maken soms eens hetzelfde item in een andere kleur maar dan zullen ze het zeker nooit dragen op dezelfde dag. Dat is eigenlijk al zo sinds het moment dat ze kleertjes zijn beginnen dragen; dus ergens na die eerste 2 maanden in de couveuse – toen lagen we nog niet wakker van hun outfit en droegen ze enkel een pamper.
Moeke en papa zijn niet zo dol op identieke kleertjes, want alhoewel het een identieke tweeling is, zijn het toch twee totaal verschillende karaktertjes.
Zelf vinden Omar en Elias het niet leuk om constant verwisseld te worden, en door andere kleren aan te trekken minimaliseren we dat toch een beetje. Onze jongens zijn liefst gewoon broers en geen tweeling.
Een fotooke uit de oude doos (2006), net thuis uit het ziekenhuis!


Van zodra iemand anders echter van een tweeling bevalt, kan ik me niet houden en worden er 'matching' items kado gedaan!
Welkom in deze wereld Enrico en Alessandro. Er werd weer geflockt; een short en T-shirt met hun naam erop voor de ‘identieke’ mannekes, en ook een Marcelleke (ik heb een voorliefde voor kleine jongens met mouwloze T-shirtjes) met het opschrift ‘Copy’ en een ander met het opschrift ‘Paste’.
Ook Baby M en haar twee broers krijgen vandaag een kadootje. De broers van Baby M zijn lid van dezelfde rugbyclug –The Hurricanes- als onze kinderen. Iemand die lid is van de club wordt ‘Hurricane’ gedoopt. We deden bij haar onze (P)inspiratie op en flockten Big Hurricane, Little Hurricane en Baby Hurricane. De drie kindjes krijgen zo elk hun eigen pyjama met bijhorende tekst.


Gefeliciteerd, fiere ouders!

11 opmerkingen:

 1. leuk seg!
  kleine variatie die anders ook wel leuk is:
  ctrl+C
  ctrl+V

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alles heel mooi... waar haal je de patroontjes van de bloesjes?
  Groetjes,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o die copy paste!!! super. Als ik de moed heb ga ik zoiets maken voor m'n collega die een tweeling verwacht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You сould defіnіtelу seе yоuг еxρertiѕe
  іn the article yоu wrіte. Тhe sectοr hopеs for even moгe pаѕsionаtе writеrs lіke уou who агen't afraid to say how they believe. All the time go after your heart.

  my website :: babydeken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hеllo Τhere. ӏ found yоur blοg usіng mѕn.
  This is a гeаlly well written aгticle.

  I will be sure tο bookmark it and come back tο reаd more of
  уour useful info. Thankѕ for the post.
  I wіll definitely comebacκ.

  Feel free to visit my weblog - squidoo.com

  BeantwoordenVerwijderen