dinsdag 19 april 2016

Bestemming 'Buitenland'

Voor het eerst op buitenlands turncompetitie. Dat schreeuwt toch om een leuke outfit om de teamspirit een beetje op te krikken.
De kleren werden in een ongelooflijk tempo genaaid en bedrukt. Dus voor de afreis was er geen tijd om ook nog foto's te maken. Ik dacht dat we dat wel ter plekke zouden kunnen doen, tijdens de reis. Uiteindelijk bleek de trui niet vaak nodig en waren er dus bitter weinig kiekjes van de hele outfit. Terug thuis werden de foto's na het ondergaan van de zon getrokken en het beste licht bleek in de badkamer.


Voor de meisjes werd een Julia trui gemaakt (gevouwen kraag versie) en de jongens kregen een leather sweater. Beide truien zijn gewoon heerlijk om te maken. Simpel in elkaar te steken en het resultaat is prachtig.
De broek voor de meisjes is onze favoriete turnbroek, Alasya. Voor de jongens werden er Randy broeken gemaakt. De kids zagen er echt geweldig goed uit!

Na enkele 'normale' knuffelfoto's konden ze zich niet inhouden en moesten de turnkleren in actie getoond worden! Het bad functioneerde als parallelle bar ...
Als evenwichts balk ...


En zelfs een acro nummertje lukt in het bad! 
Lang leve sportieve -en ook een beetje gekke- kinderen.
Libanon, we komen eraan!


De foto's van de uitstap zelf die hebben jullie nog te goed.

4 opmerkingen: