maandag 16 maart 2015

Vergeten Parels #9

Zoals reeds aangekondigd, werd Valeria Baigacheva -de aerial silk lesgeefster- op het einde van vorig schooljaar uitvoerig bedankt voor de fantastische lessen.
Tijdens de optredens werden we door haar opgemaakt en het viel Louka op dat ze niet echt een mooi make-up tasje heeft. Dus dat werd het kado. Twee make-up tasjes met het logo van haar evenementenbureau.


Er werd niet echt een patroon gevolgd, we namen er twee handige tasjes bij en die werden naar hartelust bestudeerd tot we tot dit resultaat kwamen. Binnenin is er ook een handige indeling voor allerlei kleine potjes en borsteltjes, maar ik kon dat echt niet in beeld brengen.Het logo werd aangebracht met de heat press, het is een soort wit-glitter-vinyl.


Zoals we eerder al deden voor de coaches van de turnles –weliswaar met een kant-en-klaar- playmobil turnerke- kreeg Valeria dit jaar een doosje met een silk-artiestje. Louka deed de haren op een dotje en moeke maakte de ijzeren en stoffen constructie. 


Op de achtergrond in het kijkdoosje plakken foto’s van ons op training het voorbije jaar.


Er werd ook een aerial silk stempel gemaakt om het bijhorende kaartje te versieren -mijn eerste stempel ooit!- en we keken tevreden terug op het voorbije trainingsjaar.Ondertussen is het al bijna weer juni een moeten we hier terug met iets op de proppen komen! HELP!


4 opmerkingen:

 1. Echt geweldige cadeautjes, zo op maat gemaakt. Die inspiratie komt nog wel tegen juni! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jee wat een mooikes allemaal! Je stempel ziet er super uit voor zo'n eerste keer! Liefs, Anne-Co

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Over ne cadeau gesproken seg! Wow, zo tof, en zo persoonlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt een cadeau op maat gemaakt!Super tof gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen