vrijdag 6 september 2013

Schooljaar 2013-2014

We zijn er weer klaar voor! De weekplanning staat op punt.
Nu nog juist een moment vinden om te naaien.

7 opmerkingen:

 1. Jawadde, dat is een goed schema... Maar ik zie plaats op dinsdag en vrijdag om dan een beetje te naaien. Veel plezier ermee...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Heel overzichtelijk!
  Een vraagje, met wat schrijf jij op je krijtbord? Het ziet er niet echt geen krijt uit - kan mis zijn - maar krijtstift lukt hier alvast niet (mijn weekplanningsbord is bijna af). Misschien is er nog iets dat ik niet ken...
  Gr.!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad geen echt krijt, daar kan ik nooit zo klein mee schrijven. Het is krijtbordstift van AVA en ik heb er ook liggen die ik bestelde bij http://www.chalkink.com/ maar die kan ik niet goed meer afwassen (enkel met een 'magische spons' om pen van muren te verwijderen, van Mr Clean).
   Succes met je eigen weekplanningsbord en waarom kan je geen krijtstift gebruiken?

   Verwijderen
 3. Het is nochtans ook een krijtbordstift van ava, maar het is net met een penseel waar er niet genoeg verf aan hangt dat ik schrijf, het schrijft absoluut niet vloeiend... Misschien moet ik te klein schrijven, ik heb maar 15 cm breedte per dag (mijn paneel is 1m20 breed).
  Ps ik zoek dan nog eens je vorig blogbericht op ivm je bord, ik deed het idee van een planningsbord op bij jou :-). Zo kan een linkje plaatsen ;-)
  Gr

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is bootcamp Elke? Volg jij dat? En 2 x rugby per week...jij bent me der één!!!

  BeantwoordenVerwijderen