donderdag 13 december 2012

En de winnaar is ...

Anu*miki, proficiat je wint de 2.5 meter retro rocket rascals en er zitten nog wat extra prulletjes in het postpakket. Chinese kopspelden die er mooi uitzien maar eigenlijk niet echt kwalitatief, 'homemade' magneten, een boekje met naainaalden en een verrassing. 


Veel plezier ermee.

Er is echter ook een tweede winnaar. Hoe komt het dat er twee winnaars zijn hoor ik je luidop denken. De eerste naam werd geloot uit de eerste 97 volgers (zoals aangekondigd) op de nederlandstalige blog. Toen ik de tijd vond voor deze loting waren er echter reeds 113 volgers en slechts 12 op de Engelse blog waar ook nog eens 2.5 meter ging worden verloot. Dus voor de tweede loting werden die 113 volgers en de 12 volgers van de Engelse blog samen gesmeten en de tweede winnaar -van een identieke pakket- is Jozefien van LesMademoiselles.

Hou deze blog in de gaten de volgende give away komt eraan!

12 opmerkingen:

 1. Oooh zo jammer :-(
  Maar toch een dikke proficiat aan de winnaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt? Allé gij, ik ben supercontent! Zo'n luxepakket, amai! Ik verlang al tot het in de brievenbus valt (als het er al in kan). Olé!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben jaloers op die winnaars... Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Je pakket werd dezelfde dag verzonden als dat van de andere winnares en zij heeft haar pakket al enkele dagen geleden ontvangen. Het jouwe lag volgens track en trace nog altijd in Dubai, dus een bezoekje gebracht aan de post - ze schreven een 'international search warrrant' -haha what is in a name!- uit en blijkbaar is het pakket ondertussen in Nederland. Hopelijk krijg je het snel in de bus.

   Verwijderen
 5. Jammer! had het te laat gezien...
  Proficiat aan de winnaar!
  Word wel nog even volger hier...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel binnenkort is er voor de volgers een nieuwe give away, dus dan maak je daar wel kans! Veel succes

   Verwijderen
 6. o wat een reuzemooi pakket! preficiat aan de winnaars

  BeantwoordenVerwijderen