dinsdag 5 juni 2012

Verjaardagsfeestjes

Het einde van het schooljaar is in zicht dus: tijd voor een hele reeks verjaardagsfeestjes. Het feestje van Louka had eigenlijk al in januari moeten plaatsvinden maar toen brak het arme kind haar pols en als je vriendjes zich kunnen uitleven, maar jij, op je eigen verjaardag, niet dan is het eigenlijk geen echt feestje. Dus een maandje uitgesteld, maar dat maandje werd algauw vier maanden en dan is het bijna het einde van het schooljaar en trekken alle vriendjes erop uit en alleen valt er helemaal niets te vieren. Dus schoten we net op tijd in actie en maakten we ook meteen werk van het feestje voor “den tweeling” en voor “nummer vier”. Die worden nog niet onmiddellijk een jaartje ouder maar een feestje is altijd meegenomen, zeker als moeke in 1 moeite alles georganiseerd krijgt. Het hield ook niet veel in, geen georganiseerd feestje in een hotel, MacDonalds of speeltuin, zoals we ze hier nogal gewoon zijn, maar een gewoon feestje in onze tuin. Er werd een taart gebakken en er stond een springkasteeltje in de tuin, maar vooral de party bags sprongen in het oog.


Elk feestvarken koos zelf het thema voor op de buitenkant van de zakjes. De zakjes werden opgevuld met een T-shirt versierd met een tekening gemaakt door het respectievelijke feestvarken; ook een bijhorende badge met dezelfde tekening en tot slot een klein boterzakje met zelfgetekende tatoeages. (De foto’s zijn heel wat minder mooi dan de zakjes er in het echt uitzagen, ik krijg ze er gewoon niet goed op).


De party bags werden toegeplakt met washi tape, eindelijk is er ook in het Midden-Oosten een container kleurrijke rolletjes aangekomen.

Na het bad, nog een beetje nakaarten en daarna met het nieuwe Tshirt naar bed.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten